Dorim să vă informăm cu privire la situația actuală în domeniul protecției proprietății intelectuale și al luptei împotriva încălcării drepturilor acesteia. La Bruxelles, în prezența reprezentanților Comisiei Europene, câteva zeci de participanți importanți au semnat două memorandumuri, și anume Memorandumul de înțelegere privind produsele contrafăcute din 21.6.2016 și Memorandumul de înțelegere privind publicitatea online și drepturile de proprietate intelectuală din 25.6.2018. 

Având în vedere că galeria de cumpărături online Ronie.ro susține de mult timp o politică de transparență totală și de respectare a legii, în cadrul căreia încearcă să prevină prin toate mijloacele încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, apreciază această inițiativă și se identifică cu ideile din memorandumurile menționate mai sus.

Galeria virtuală de cumpărături Ronie.ro se distanțează de vânzarea oricăror produse care încalcă proprietatea intelectuală și combate în mod explicit astfel de produse, încercând să minimizeze riscul vânzării unor astfel de produse de către furnizorii din străinătate. Desigur, nu putem preveni complet acest lucru, deoarece suntem o platformă care comercializează mii de produse. Încercăm să ne supraveghem furnizorii străini în toate felurile și să verificăm produsele pe care aceștia le comercializează în această parte a lumii. În cazul în care un furnizor vinde un produs care încalcă proprietatea intelectuală, îl vom șterge imediat dintre furnizorii noștri și vom înceta imediat relația cu acesta. Vă rugăm să ne raportați orice produs despre care aveți impresia că ar putea încălca aceste drepturi de proprietate intelectuală pe care încercăm să le protejăm. 

Oricine se confruntă cu o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală pe galeria comercială virtuală Ronie.ro ne poate contacta la adresa de e-mail: info@ronie.ro. Veți contribui la demascarea și sancționarea celor care nu respectă drepturile de proprietate intelectuală.

Galeria virtuală de cumpărături Ronie.ro nu este răspunzătoare pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală în spațiul său virtual, în conformitate cu articolul 14 din Directiva 2000/31/CE privind comerțul electronic, Legea nr. 480/2004 și prevederea "Safe Harbor" din 17 U.S.C. §§ 512 din Digital Millennium Copyright Act (DMCA), dacă nu are cunoștință de acestea.